1-op-1 Coachtraject voor jouw stappen van betekenis 

 In dit coachtraject ga je intensief aan de slag met jouw ‘move’. 

We tackelen jouw beperkende overtuigingen, maken zichtbaar waar het werkelijk om gaat, gaan terug naar de essentie en staan stil bij je verlangen en dromen. 

Om zo ruimte te maken voor jouw stappen van betekenis. 

Wil je nu echt een keer de diepte in duiken en jouw eigen pad bewandelen? Dan help ik je graag om nieuwe stappen te zetten. 
Jouw coachtraject stemmen we af op jouw wensen. We gaan we meerdere keren samen in de natuur aan de slag om stapje dichterbij jezelf te zetten en zo jouw stappen van betekenis vorm te geven. 

Als je je hierin herkent, is een coachtraject iets voor jou.

Je wilt een ‘move’ maken die levensveranderend en daardoor behoorlijk impactvol is. Je bent klaar om de verdieping op te zoeken en aan de slag te gaan.

Je wilt iets veranderen, maar hoe dan? Hoe pak je dit goed aan, zodat je niet weer in je eigen cirkeltjes vervalt? Dat zijn vragen die je bezig houden en die je ook wel stress geven.

Het voelt allemaal als heel hard werken, je voelt je uitgeteld, leeg, soms nutteloos.

Je loopt vast in ‘je eigen patronen’.

Je voelt dat het anders mag, maar hoe, soms zie je ‘door de bomen in het bos’ niet meer.

Je wilt heel bewust stap voor stap begeleid worden door het proces van ‘leren lopen’ en daarbij de ‘rommel en drempels’ die je tegen komt aankijken en opruimen om vervolgens een beweging te maken die ‘van betekenis’ is.

Over mij

Movemeant heeft niet voor niets de naam ‘move-meant’.

Ik weet er alles van hoe het is om een ‘move’ te maken. Een beweging van betekenis.
Vast lopen, over de drempel heen kijken, vallen en weer opstaan.  Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Ik leerde namelijk op mijn 30e voor de 3e keer in mijn leven opnieuw lopen. 

Inmiddels ben ik dus ervaringsdeskundige in maken van een ‘move’ en weet ook hoe belangrijk het is om écht te luisteren naar je hart en naar je lijf. Je eigen pad te bewandelen. 

Mijn manier van coachen is intuïtief én met beide voeten op de grond. Dus ja, ik ga er vanuit dat alles energie is, ik geloof in de kracht meditatie en stilte en dat komt ook terug in de coaching. 
Door systemisch te kijken, kunnen blokkades echt opgeruimd worden. Daarom werk ik in een coachtraject ook geregeld met ‘opstellingen’ in verschillende vormen. Zodat er weer beweging komt en jij een stap kunt maken.
En ja. ik ben ook nuchter, mijn vragen zijn aards en mijn achtergrond maakt dat ik nooit écht ga zweven. In mijn coaching is de natuur vaak een leidraad en een wegwijzer.

Tijd voor nieuwe stappen

In een 1-op-1 coachtraject gaan we aan de slag met je eigen overtuigingen en zet je jouw ontwikkeling in op weg naar een ander pad. In dit coachtraject leer je te luisteren naar je intuïtie, kom je tot ‘de kern’, wordt het onzichtbare zichtbaar en vind je jouw ‘fast-forward-knop’, zoals een van mijn coachees dat eens zo mooi beschreef.
Soms loop je vast en dan is het heel hard werken om vooruit te komen, in dit coachtraject word je je bewust van je eigen cirkeltjes, je eigen drempels, de beperkingen die je jezelf oplegt en dat maakt dat je een stap kunt gaan zetten

Soms is het even nodig om helemaal opnieuw te beginnen

Soms is het even nodig om helemaal opnieuw te beginnen, om helemaal het diepe in te duiken. En kan het heel helpend zijn om meerdere coachgesprekken over een langere tijd te plannen. Juist door een traject aan te gaan en er een ‘tijdje’ een onafhankelijke coach met je mee loopt, kom je dingen tegen, kun je oefenen en je nieuwe stappen je eigen maken, verdiep je je inzichten en kun je af en toe sparren over wat er anders mag en kan.

Een coachtraject is maatwerk

Ieder mens is anders en ieder coachtraject is anders. Ik tune in op jouw thema, jouw leven en jouw vraag (en soms ook jouw bedrijf), aan de hand daarvan bekijken we samen hoeveel sessies je nodig hebt en wat jouw wensen zijn.
In de coaching maak ik gebruik van verschillende vormen, passend bij jou en je vraagstuk. Denk hierbij aan meditaties, visualisaties, systemisch werk en natuurcoaching. 

Is het tijd voor een nieuwe stap? Ik loop graag met je mee.

One step or step one. You decide.

Hoe anderen een coachtraject ervaren hebben

Marieke

Marit heeft mij tijdens een coachingstraject op effectieve (en intuïtieve) wijze laten zien waar ik vandaan kom, maar vooral: waar ik naartoe wil. Ze luistert goed, laat het gesprek ontstaan maar kadert ook, neemt alle tijd en durft van haar plan af te wijken als de situatie daarom vraagt. Ze is enthousiast, rustig en warm. De gesprekken en oefeningen waren voor mij een bijzonder proces waarbij eigen valkuilen, angsten en ambities duidelijk werden en waarbij ik me, met Marits hulp, terug op de rails gezet voelde. Op weg naar bewuster en met veel meer plezier werken aan mijn eigen ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen die het gevoel hebben in rondjes te draaien in plaats van vooruit te komen.

Mildred

‘Marit komt rustig en stevig over. Ze luistert goed en is doortastend en scherpzinnig op cruciale momenten in het gesprek.
In korte tijd laat Marit je jouw eigen kracht ontdekken en voelen op een krachtige en liefdevolle manier. 
Marit heeft mij geleerd om deze persoonlijke groei te gebruiken als ondernemer. Ik weet nu welke kant ik op wil met mijn bedrijf en welke stappen ik moet zetten. Ik heb veel geleerd van dit korte coaching traject en ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking.’

Wat levert het je op als we samen stappen zetten?

Door een coachtraject aan te gaan, zeg je ook echt ‘ja’ tegen jouw move en tegen jezelf. Stap voor stap neem je heel bewust de tijd om te werken aan de verandering die jij door wilt maken.

Je krijgt inzicht en overzicht op verschillende thema’s die jou eerder tegenhielden om een stap te zetten. Waardoor je in de toekomst zult merken dat je sneller en effectiever een stap kunt zetten.

Je voelt je vrijer en energieker en je maakt stappen die ´er toe doen´. Je durft meer en meer te laten zien wie je écht van binnen bent.

Je piekert minder en durft meer op je gevoel te vertrouwen. ‘Je voeten wijzen de weg’

De tijd en ruimte om jouw inzichten en stappen te verankeren.

Er loopt een ‘ervaringdeskundige coach’ een tijdje met je mee, die je begeleid in het proces van ‘vallen en opstaan’.

Aan het einde van dit coachtraject heb jezelf écht in de ogen gekeken, weet je welke stappen je kunt zetten en maak je door even écht bewust stil te staan, sprongen vooruit.

Praktische informatie

 

Bij een 1-op-1 coachtraject bekijken wat jij nodig hebt om antwoorden te krijgen op je vragen en om een stap te gaan maken. De coachsessies kunnen plaatsvinden in de natuur, wandelend en ook in mijn coachruimte in Leiden. Afhankelijk van jouw wensen en thema.

Een coachtraject is maatwerk. Ieder mens is anders, ieder leven loopt anders én iedere move is toch net weer anders. 
Hoe lang een coachtraject duurt is dus heel verschillend. 
Soms zijn 3 gesprekken genoeg en een volgende keer loop ik een jaar lang met je mee. 
Wat voor mij belangrijk is…. is dat het bij jou past. 

Wil je een keertje kennismaken? Je bent van harte welkom voor een wandeling om een eerste stap te verkennen en inzichtelijk te maken. De ervaring leert dat deze sessie al veel brengt. De kosten voor een intake gesprek zijn 50 euro (exclusief btw)

Een coachsessie van ongeveer 1,5 uur kost €90,- exclusief btw. 

 

Eekhoorn vroeg aan rups:
“Wat zou je willen worden?”
“Mijzelf” antwoordde de Vlinder
“want daar ben ik goed in.”

(uit het krachtdierenspel)

1-op-1 coachtraject

Speciaal voor jou

 

Ja! Ik wil graag intake gesprek om mijn eerste stap inzichtelijk te maken. 

€50

excl.  BTW

Toestemming

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?