1-op-1 move traject 

 In dit coachtraject loop ik 3 of 6 maanden lang met je mee. 

We tackelen jouw beperkende overtuigingen en patronen, maken zichtbaar waar het werkelijk om gaat, gaan terug naar de essentie en staan stil bij je verlangen en dromen. 

Om zo ruimte te maken voor jouw stappen van betekenis. Zodat je vrij kunt bewegen en authentiek kunt ondernemen.  

 

Jij groeit 
Ik faciliteer
Jij zet stappen
Ik begeleid
Jij loopt tegen muren op
Ik laat je zien waar en wanneer je die muur hebt opgebouwd
Jij springt 
Ik juich! 
Jij voelt
en weet je richting.

Als je je hierin herkent, is deze dit traject iets voor jou.

Je merkt dat je door je patronen heen wilt breken, klaar bent voor een nieuwe stap, een transformatie en daarbij kun je wel een confronterende spiegel en iemand die met je mee loopt gebruiken.

Je gaat als een speer. Maar vervalt als je heel eerlijk bent, ook vaak in dezelfde patronen die jou niet helpen.

Je wilt iets veranderen, maar hoe dan? Hoe pak je dit goed aan, zodat je niet weer in je eigen cirkeltjes vervalt? Dat zijn vragen die je bezig houden en onrust veroorzaken.

Je wilt groeien, maar je beseft je dat je jezelf en jouw bagage je hierin weleens in de weg zou kunnen zitten.

Je voelt ergens diep van binnen dat je een missie hebt en hier mee een betekenisvolle beweging wilt maken.

Je weet dat het anders kan, nu alleen nog ontdekken wat voor jou écht werkt.

Over mij

Movemeant heeft niet voor niets de naam ‘move-meant’.

Zelf weet ik hoe het is om een ‘move’ te maken. Een beweging van betekenis.
Vast lopen, over de drempel heen kijken, vallen en weer opstaan.  Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Ik leerde namelijk op mijn 30e voor de 3e keer in mijn leven opnieuw lopen en daarbij werd mijn leven totaal anders.  

Inmiddels ben ik dus ervaringsdeskundige in maken van een ‘move’ en weet ook hoe belangrijk het is om écht te luisteren naar je hart en naar je lijf. Je lijf is wijs en helpt je als je het op de juist manier behandeld met het bewandelen van jouw eigen authentieke pad.  

Mijn manier van coachen is intuïtief én met beide voeten op de grond. Ik ben gediplomeerd intuïtief coach en opsteller, deed verschillende opleidingen rondom energie en intuïtie en ben mateloos nieuwsgierig naar alles wat we niet zien maar er wel is. 
Dat komt terug in mijn coaching. 
Door systemisch te kijken, kunnen blokkades echt opgeruimd worden. Jouw systeem van herkomst, de patronen die je onderweg in je leven hebt ontwikkeld zijn soms niet meer helpend om de stap die jij nu wilt maken, daadwerkelijk te zetten. We maken de onderstroom zichtbaar. Dat wat je niet ziet, maar wel heel voelbaar is.  
Daarnaast ben ik ook nuchter, mijn vragen zijn aards en mijn achtergrond en familiesysteem wat diep geworteld is in de tuinbouw, maakt dat ik nooit écht ga zweven. 

Doordat wandelen niet vanzelfsprekend is voor mij, kan ik ontzettend genieten van in de natuur zijn en de wijsheid die daar te vinden is. 

Jouw authentieke pad

In een 1-op-1 coachtraject gaan we aan de slag met je eigen overtuigingen en zet je jouw ontwikkeling in op weg naar een ander pad. In dit coachtraject leer je te luisteren naar je intuïtie, kom je tot ‘de kern’, wordt het onzichtbare zichtbaar en vind je jouw ‘fast-forward-knop’, zoals een van mijn coachees dat eens zo mooi beschreef.
Soms loop je vast en dan is het heel hard werken om vooruit te komen. We gaan aan de slag met met jouw eigen cirkeltjes die je steeds weer loopt en ooit heel helpend waren, je eigen drempels die je opwerpt en jou binnen je comfortzone houden, de beperkingen die je jezelf oplegt. Omdat jij groeit, kom je dit nu extra hard tegen. Door opstellingen duiken we de diepte van jouw onderbewustzijn in en maken we systemen helder. 

 

I’m comfortabele with being uncomfortable. 
Wie zegt er dat jouw comfortzone comfortabel is?
Het is bekend, omdat je het altijd al zo doet.
Maar past deze ruimte je nog? Of wringt het ergens, omdat jij groeit? 

Je hoeft het niet alleen te doen 
De eerste stap in het doorbreken van jouw beperkende overtuigingen is dat je het niet alleen hoeft te doen. Waarom alleen worstelen en rondjes blijven rennen als het zo veel makkelijker, relaxter, vrijer én heler kan? 
Jij gaat bewegen, ik loop met je mee. 

 

Hoe ziet het traject eruit? 

Ieder mens is anders en ieder coachtraject is anders. 
Het mooiste is om dit traject te starten met een VIP dag met als thema ‘wat je lijf je te vertellen heeft’. 
Hier ligt namelijk de basis van de stappen die jij te maken hebt. Vanuit hier maken we een plan voor jouw traject. 
Ik tune in op jouw thema, jouw leven, je bedrijf. Vanuit daar gaan we aan de slag. 

Tijdens deze 3 maanden plannen we 3 deepdive sessies waar we écht de diepte in gaan en werken met opstellingen. Hier ga je gebruiken en patronen doorbreken en kom je bij de essentie. 

(Doe je geen VIP-dag, dan is de eerste deepdive sessie jouw introductiesessie, die volledig in het teken staat van jouw potentieel)

Daarnaast plannen we na iedere sessie online focuscalls in, als een incheckmoment, waar we bespreken waar je in de praktijk tegen aan loopt en wat de sessies in beweging zetten.

Tijdens deze 3 maanden is er 3 maanden what’s app support voor het stellen van je vragen of het delen van je ervaringen en krijg je ondersteunende oefeningen en audio’s die je helpen om naar de wijsheid van je intuïtie en lijf te luisteren.

In de coaching maak ik gebruik van verschillende vormen, passend bij jou en je vraagstuk. Denk hierbij aan meditaties, visualisaties, systemisch werk en natuurcoaching. 

Ik loop dus écht 3 maanden met je mee, zodat je support krijgt in jouw groei en het doorbreken van patronen die niet helpend zijn.

Is het tijd om in het diepe te duiken? Ik loop graag met je mee.

One step or step one. You decide.

Hoe anderen een coachtraject ervaren hebben

Marieke

Marit heeft mij tijdens een coachingstraject op effectieve (en intuïtieve) wijze laten zien waar ik vandaan kom, maar vooral: waar ik naartoe wil. Ze luistert goed, laat het gesprek ontstaan maar kadert ook, neemt alle tijd en durft van haar plan af te wijken als de situatie daarom vraagt. Ze is enthousiast, rustig en warm. De gesprekken en oefeningen waren voor mij een bijzonder proces waarbij eigen valkuilen, angsten en ambities duidelijk werden en waarbij ik me, met Marits hulp, terug op de rails gezet voelde. Op weg naar bewuster en met veel meer plezier werken aan mijn eigen ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen die het gevoel hebben in rondjes te draaien in plaats van vooruit te komen.

Mildred

‘Marit komt rustig en stevig over. Ze luistert goed en is doortastend en scherpzinnig op cruciale momenten in het gesprek.
In korte tijd laat Marit je jouw eigen kracht ontdekken en voelen op een krachtige en liefdevolle manier. 
Marit heeft mij geleerd om deze persoonlijke groei te gebruiken als ondernemer. Ik weet nu welke kant ik op wil met mijn bedrijf en welke stappen ik moet zetten. Ik heb veel geleerd van dit korte coaching traject en ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking.’

Wat levert het je op als we samen stappen zetten?

Door een coachtraject aan te gaan, zeg je ook echt ‘ja’ tegen jouw 'move' en jezelf. Stap voor stap neem je heel bewust de tijd om te werken aan de verandering die jij door wilt maken.

Je krijgt inzicht en overzicht op verschillende thema’s die jou eerder tegenhielden om een stap te zetten. Waardoor je op alle vlakken van je leven zult merken dat het vrijer en makkelijker loopt.

Je voelt je vrijer en energieker en je maakt stappen die ´er toe doen´. Je durft meer en meer te laten zien wie je écht van binnen bent.

Je piekert minder en durft meer op je gevoel te vertrouwen. ‘Je voeten wijzen de weg’

De tijd en ruimte om jouw inzichten en stappen te verankeren.

Er loopt een ‘ervaringdeskundige coach’ een tijdje met je mee, die je begeleid in het proces van ‘vallen en opstaan’.

Aan het einde van dit coachtraject heb jezelf écht in de ogen gekeken, weet je welke stappen je kunt zetten en maak je door even écht bewust stil te staan, sprongen vooruit.

Praktische informatie

 

Bij een 1-op-1 coachtraject bekijken wat jij nodig hebt om antwoorden te krijgen op je vragen en om een stap te gaan maken. De coachsessies vinden plaats in mijn coachruimte in Leiden of als het passend is al wandelend in de natuur.  

Wil je een keertje kennismaken? Dan plannen we een online meeting in of een wandelend telefoon gesprek om een eerste stap te verkennen en te kijken wat nu voor jou passend is.  

De investering van een 3 maanden traject zijn 900 euro exclusief btw. De investering van een 6 maanden traject is 1650 euro. 

Wil je meer weten over eventueel betalen in termijnen? Neem gerust even contact op. 

 

 

Eekhoorn vroeg aan rups:
“Wat zou je willen worden?”
“Mijzelf” antwoordde de Vlinder
“want daar ben ik goed in.”

(uit het krachtdierenspel)

1-op-1 coachtraject

Ik loop 3 of 6 maanden met je mee. 

 

Ja! Ik wil graag een gratis online intake of wandelend telefoongesprek om vrijblijvend kennis te maken en focus te bepalen. 

Toestemming

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?