Winactie voor ondernemers die een move willen maken in hun communicatie

}

3 maart 2021

Jij bent ondernemer en je hebt een verhaal te vertellen…

Als bovenstaande woorden bij jou resoneren dan is onderstaande misschien iets voor jou.

Samen met Robine Hillen hebben we nu een aantal keer ondernemers geholpen aan de hand van een opstelling om de woorden van hun verhaal te vangen en zo de basis voor de communicatie te leggen. Omdat we het zo belangrijk vinden dat deze verhalen verteld gaan worden en ook weten hoe lastig het soms kan zijn om ze naar buiten te brengen.

Jouw Communicatie Manifest
Vanuit onze verschillende expertises hebben we een unieke en interactieve brainstormsessie met systemische opstelling ontwikkeld, waarin we jouw woorden vangen en teruggaan naar de essentie van jouw bedrijf. Deze woorden verwerken we in Jouw Communicatie Manifest, waar jij vervolgens mee aan de slag kunt gaan.
Het lijkt ons supergaaf jou en andere ondernemers te helpen met hun ‘Communicatie Manifest’.

Omdat we enthousiast zijn, startende en het belangrijk vinden in deze tijd een positieve noot te verspreiden, geven we een brainstormsessie rondom ‘Jouw Communicatie Manifest’ weg.
Wil je kans maken of ken je iemand voor wie dit echt als geroepen komt?
Stuur ons een mailtje met jouw motivatie voor jezelf of iemand anders om deze gave prijs te winnen en wellicht gaan we dan samen aan de slag.

Winnen met lentekriebels
Op 15 maart begint de week van de lentekriebels en dat vinden wij een mooi moment om alle deelnemers in een grabbelton te gooien (niet letterlijk natuurlijk ;)). Kom jij als winnaar uit de bus, dan nemen we natuurlijk contact met je op.

Wil je meer weten over wat ‘Jouw Communicatie Manifest’ precies is en hoe de brainstormsessie in zijn werk gaat? Hier lees je meer.

Meer blogs…

Waarom je doet wat je doet

Waarom je doet wat je doet

Het ondernemersmanifest In het afsluitend gesprek met een ondernemer vroeg ik wat voor hem de toegevoegde waarde is van het Ondernemersmanifest dat hij heeft ontvangen. Zonder aarzelen antwoordde hij dat het inzicht geeft in waarom je doet wat je doet.  Het is, zoals...

Lees meer
Waar gaat het hier eigenlijk écht over?

Waar gaat het hier eigenlijk écht over?

Er is zoveel ruisZoveel afleidingZoveel dingen om in te vluchtenWaar gaat het hier eigenlijk écht over?Deze vraag stel ik mijn klanten regelmatig tijdens een opstelling, maar ook aan mezelf tussen de bedrijven door.Het geeft helderheid en vraagt om vanuit een ander...

Lees meer
Zomer in je bedrijf

Zomer in je bedrijf

t is vandaag 1 juni, de zon schijnt en wij introduceren een speciale actie voor iedere ondernemer die samen met ons de tweede helft van het jaar goed wil beginnen! MidzomerDe langste dag in het jaar, ongeveer de helft van het jaar. Een periode om als ondernemer even...

Lees meer