Winactie voor ondernemers die een move willen maken in hun communicatie

}

3 maart 2021

Jij bent ondernemer en je hebt een verhaal te vertellen…

Als bovenstaande woorden bij jou resoneren dan is onderstaande misschien iets voor jou.

Samen met Robine Hillen hebben we nu een aantal keer ondernemers geholpen aan de hand van een opstelling om de woorden van hun verhaal te vangen en zo de basis voor de communicatie te leggen. Omdat we het zo belangrijk vinden dat deze verhalen verteld gaan worden en ook weten hoe lastig het soms kan zijn om ze naar buiten te brengen.

Jouw Communicatie Manifest
Vanuit onze verschillende expertises hebben we een unieke en interactieve brainstormsessie met systemische opstelling ontwikkeld, waarin we jouw woorden vangen en teruggaan naar de essentie van jouw bedrijf. Deze woorden verwerken we in Jouw Communicatie Manifest, waar jij vervolgens mee aan de slag kunt gaan.
Het lijkt ons supergaaf jou en andere ondernemers te helpen met hun ‘Communicatie Manifest’.

Omdat we enthousiast zijn, startende en het belangrijk vinden in deze tijd een positieve noot te verspreiden, geven we een brainstormsessie rondom ‘Jouw Communicatie Manifest’ weg.
Wil je kans maken of ken je iemand voor wie dit echt als geroepen komt?
Stuur ons een mailtje met jouw motivatie voor jezelf of iemand anders om deze gave prijs te winnen en wellicht gaan we dan samen aan de slag.

Winnen met lentekriebels
Op 15 maart begint de week van de lentekriebels en dat vinden wij een mooi moment om alle deelnemers in een grabbelton te gooien (niet letterlijk natuurlijk ;)). Kom jij als winnaar uit de bus, dan nemen we natuurlijk contact met je op.

Wil je meer weten over wat ‘Jouw Communicatie Manifest’ precies is en hoe de brainstormsessie in zijn werk gaat? Hier lees je meer.

Meer blogs…

De winaar van onze lentekriebels actie

Begin vorige week zijn we gestart met onze winactie voor Jouw Communicatie Manifest. Een samenwerking met Robine Hillen om woorden te vangen en coördinaten uit te leggen. Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal! Een grabbelton vol kanshebbersEnkele minuten...

Lees meer
Ik durf (niet)

Ik durf (niet)

Durven Gewoon gaan Zet die stap Ga het aan Maak een move Durf te springen En zien of ik op kan staan Ik durf En vaak ook niet Dan fluit ik mezelf terug Keer op keer Bang om te vallen en voor pijn Stel ik uit om... Om simpelweg mezelf te zijn Ik verstop En draai...

Lees meer
Movemeant: Ook voor ondernemers

Movemeant: Ook voor ondernemers

Steeds vaker krijg ik van ondernemers de vraag of ik hen kan coachen bij het maken van een ‘move’.En steeds vaker merk ik hoe leuk ik het vind om weer bezig te zijn met ondernemers en de stappen die zij zetten.Daarom komt er in 2021 een speciaal ondernemersaanbod op...

Lees meer