De winaar van onze lentekriebels actie

}

15 maart 2021

Begin vorige week zijn we gestart met onze winactie voor Jouw Communicatie Manifest. Een samenwerking met Robine Hillen om woorden te vangen en coördinaten uit te leggen. Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal!

Een grabbelton vol kanshebbers
Enkele minuten geleden stond Marit klaar met haar grabbelton. Van alle reacties die we gekregen hebben lazen we met veel plezier de motivaties. Wat een mooie berichten en wat fijn om te lezen dat ons idee aanslaat in deze tijden van nieuwe uitdagingen.

We hebben de namen van alle ondernemers die hebben gereageerd of zijn genomineerd opgeschreven en bij elkaar in de grabbelton gestopt. Omdat we zo enthousiast werden van de verhalen in de reacties hebben we besloten om er beiden intuïtief een naam uit te trekken. Zo geven we in plaats van één sessie van het manifest, twee sessies weg.

 

De winnaars van de lentekriebels actie zijn…

Marianne de Koning van De Verbindingskamer
Genomineerd door Maria van den Hoek als sociaal onderneemster die met De Verbindingskamer de kwetsbaarsten van Rotterdam op allerlei laagdrempelige manieren weet te bereiken met handreikingen, verbinding en (maatschappelijke) ondersteuning.

en

Danielle Bouman van Studio Zonnegroet
Ik zit in een fase van intunen en voelen wat mijn bedrijf voor mij betekend. Juist daarom zou het nu een mooie aanvulling zijn als ik ook volgens een andere werkwijze de essentie van woorden kan vangen.

 

Samen op reis
We kijken er naar uit om met Marianne en Danielle op reis te gaan. Op zoek naar coördinaten voor hun verhaal. Om mooie woorden te vangen en samen te kunnen voegen. Een mooiere aanloop naar de lente toe kunnen wij ons niet bedenken.

Jouw Communicatie Manifest
Heb je niet gewonnen maar wil je toch graag een sessie bij ons boeken? Klik dan hier voor meer informatie.

Meer blogs…

Zomer in je bol en je bedrijf

Zomer in je bol en je bedrijf

t is vandaag 1 juni, de zon schijnt en wij introduceren een speciale actie voor iedere ondernemer die samen met ons de tweede helft van het jaar goed wil beginnen! MidzomerDe langste dag in het jaar, ongeveer de helft van het jaar. Een periode om als ondernemer even...

Lees meer
Een manifest voor Studio Zonnegroet

Een manifest voor Studio Zonnegroet

Enkele weken geleden leerden wij Danielle kennen van Studio Zonnegroet. We spraken met elkaar af om een Communicatie Manifest voor haar te maken. Met elkaar keken we naar Danielle en haar bedrijf. Naar haar drijfveren en hoe zij die kan benutten om haar bedrijf verder...

Lees meer
De eerste keer naar zee

De eerste keer naar zee

Bovenaan mijn bucketlist toen ik opnieuw leerde lopen stond: Lopen naar zee. Dat leek mij magisch. Om weer zelf op mijn eigen blote voeten, zonder hulp van anderen, over het strand naar de zee te kunnen lopen. Het strand is voor mij thuiskomen. Als klein meisje...

Lees meer