Een manifest voor Studio Zonnegroet

}

7 mei 2021

Enkele weken geleden leerden wij Danielle kennen van Studio Zonnegroet. We spraken met elkaar af om een Communicatie Manifest voor haar te maken.

Met elkaar keken we naar Danielle en haar bedrijf. Naar haar drijfveren en hoe zij die kan benutten om haar bedrijf verder te laten groeien. We hebben een mooie opstelling met haar gedaan en na afloop alle informatie die hieruit kwam verzameld. De in deze sessie gevangen woorden bundelden we in een manifest dat we aan Danielle opstuurden.

In wezen ontving zij dus een document met de woorden die centraal staan voor haar en haar bedrijf.

Na de sessie stuurde Danielle ons een mooi bericht dat we met jullie willen delen:

Ik vond de sessie met Marit en Robine heel bijzonder. Energetisch, maar ook inhoudelijk.

De woorden die gevangen worden tijdens de sessie, vangen precies mijn verhaal van dit moment.

Ik voelde me al snel op mijn gemak in de coachingsruimte van Marit en ik vind dat ze samen een heel fijne sfeer neer weten te zetten. Hierdoor kon ik me openstellen en heel snel de diepte ingaan. Het was zo fijn dat ze afgestemd waren op mij en mijn bedrijf, het voelde als tijd, aandacht en een kado voor mezelf. Daarnaast kon ik ook merken dat Robine en Marit ook helemaal afgestemd zijn op elkaar, ze hebben aan een half woord genoeg en dat is erg fijn.

De opstelling en brainstorm waren erg intensief, omdat ik heel duidelijk de schaduwkanten en lichtheid van het moment kon voelen. De basis van mij en mijn bedrijf. Ik voelde duidelijk waar ik naartoe wilde, maar oh wat voelde dat nieuw en spannend! Ik voel duidelijk dat er iets is geshift, maar vind het lastig om er woorden aan te geven. Maar dat is ook het fijne, Robine vangt de woorden tijdens de sessie en deze ontvang ik later. Hierdoor kon ik me helemaal richten op het hier en nu zonder iets te hoeven onthouden.

Wat elke keer weer terugkomt is dat ik graag wil onderzoeken, ontspannen en spelen. Met het manifest in handen kan ik er eigenlijk niet meer omheen. De routewijzers verwoorden prachtig wat ik diep van binnen voel en verlang.

Afsluiting

Afgelopen week hebben we deze bijzondere sessie afgerond met een evaluerend Zoom gesprek. Erg leuk om elkaar weer te spreken en te zien wat het manifest allemaal in gang heeft gezet! We blijven met elkaar in contact.

In de afbeelding bij dit bericht zie je een prachtige Libelle die Danielle voor ons had gemaakt. Wil je meer weten over waar Danielle de afgelopen tijd mee bezig is geweest… kijk eens op haar Etsy profiel: https://www.etsy.com/nl/shop/StudioZonnegroet.

Wil jij een eigen manifest voor jouw onderneming?

Laat het ons weten. We gaan graag met je aan de slag! De sessie rondom ‘Jouw Communicatie Manifest’ doe ik samen met Robine Hillen.

Meer blogs…

5 jarig loopfeestje

Vandaag vier een 5 jarig loopfeestje. 5 jaar geleden is hetDat ik de eerste kleine stapjes zetteOp mijn net geopereerde benenTerug met beide benen op de grondNa heel veel op mijn tenen lopenWaardoor lopen ingewikkeld werdNa jaren waarin ik mij veel bewoog met...

Lees meer

‘Hier ga ik spijt van krijgen…’

Gisteren sloten we ons eerste strategisch drieluik af voor groene ondernemers. Samen met mijn eigen man en vader startte we afgelopen November dit drieluik met een heidag in voormalig klooster Samaya. Stilstaan met een groep, die dat niet gewoon is te doen. Mannen en...

Lees meer