Lees je weleens tussen de regels door…?

}

28 juni 2022

Lees jij weleens tussen de regels door?
Dat wat niet niet geschreven staat, maar wat je stiekem wel voelt.
Dat waar het misschien wel werkelijk over gaat…
Wat wordt hier niet gezegd maar misschien ergens wel bedoeld?

Wat als je die vraag nu eens aan je lijf zou stellen?
Wat zou ze je dan vertellen?

 

Meer blogs…

5 jarig loopfeestje

Vandaag vier een 5 jarig loopfeestje. 5 jaar geleden is hetDat ik de eerste kleine stapjes zetteOp mijn net geopereerde benenTerug met beide benen op de grondNa heel veel op mijn tenen lopenWaardoor lopen ingewikkeld werdNa jaren waarin ik mij veel bewoog met...

Lees meer

‘Hier ga ik spijt van krijgen…’

Gisteren sloten we ons eerste strategisch drieluik af voor groene ondernemers. Samen met mijn eigen man en vader startte we afgelopen November dit drieluik met een heidag in voormalig klooster Samaya. Stilstaan met een groep, die dat niet gewoon is te doen. Mannen en...

Lees meer