‘Duik in je familiesysteem’

Najaar 2023

Een dag vol opstellingen

Zaterdag 11-11-2023

Haagweg 4, :Leiden

10.00 uur – 16.30 uur

Jouw systeem van herkomst 

Een hele dag om in jouw familiesysteem van herkomst te duiken. (Opnieuw) kennis te maken met systemisch werk, opstellingen, met jezelf en jouw systeem van herkomst. Dit systeem is heel bepalend voor jouw relaties, hoe je bent in je werk en het leven. Als je ondernemer bent, ook op je manier van ondernemen. 
Systemisch werk is een manier om de onderstroom zichtbaar te maken. Dat wat je niet ziet, maar zo voelbaar kan zijn. Zo krijg je inzicht in de dynamiek van jouw familiesysteem en je (onbewuste) patronen. 

In een prachtige zaal in de oude ambachtsschool in het centrum van Leiden creëren we een veilige ruimte, waar je in alle rust de gelegenheid krijgt om de diepte in duiken.
We doen diverse opstellingsoefeningen die jou uitdagen om op een andere manier naar jezelf en je systeem van herkomst te kijken. Daarnaast maken we gebruik van ademwerk, meditatie en intuïtief en reflectief schrijven. Onderdeel van het programma zijn 2 uitgebreidere familieopstellingen. Er zijn 2 plekjes beschikbaar voor mensen die een specifieke vraag of thema kunnen inbrengen. Deze dag wordt je begeleid ik samen met Denise Maaskant. Zij is naast systemisch opsteller, ook ademcoach. Zo zorgen we ervoor dat je op verschillende manieren inzichten krijgt en deze dag voor zowel de vraaginbrengers van de grotere opstellingen als voor de andere deelnemers heel waardevol is. 

Wil jij tijdens deze dag een vraag of thema in brengen voor 1 van de 2 familieopstellingen? Laat het ons dan weten.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 11 november 2023

Tijd: 10 tot 16.30 uur

Locatie: Haagweg 4, Leiden

Investering: 150 euro voor de vraaginbrengers. 75 euro voor de overige deelnemers. Inclusief eten & drinken. Investering is voor ondernemers exclusief btw. Ben je geen ondernemer, dan is de prijs inclusief. 

Eten & drinken: Deze dag is geheel verzorgd. Inclusief koffie, thee, water en lekkers. Als lunch staat er een vegetarisch 12-uurtje voor ons klaar bij lunchroom Leidse Lente inclusief een drankje. 

Vervoer: Het station is op 10 minuten loopafstand. Er is een mogelijkheid om via ons een parkeerkaartje te bestellen voor het naastgelegen parkeerterrein voor 5 euro. Deze graag contant op de dag zelf afrekenen.  

‘Wat een buitengewone ervaring was het om deel te nemen aan deze ‘Duik in je familiesysteem’ als representant! Ik moet zeggen dat ik aanvankelijk niet helemaal wist wat ik kon verwachten, maar ik werd al snel verrast door de diepgaande impact die deze ervaring op mij had.

Het was verbazingwekkend om te ontdekken dat zelfs als representant, je diep geraakt kunt worden door de emotionele lading en de kracht van de opstellingen. De thema’s die door de vraagstellers werden verkend, raakten me op een persoonlijk niveau. Het was alsof ik delen van mezelf herkende in hun zoektocht en uitdagingen.

De begeleiding van Denise en Marit was uiterst professioneel en ondersteunend. Ze creëerden een veilige en open ruimte waarin iedereen zich vrij kon voelen om hun gevoelens en gedachten te delen. Hun warmte en toewijding aan het proces maakten de hele dag nog waardevoller.

De sfeer tijdens de dag was licht en aangenaam. Het voelde als een ontdekkingsreis naar mijn eigen innerlijke wereld en naar de verbinding met anderen. Toen de dag ten einde liep, ging ik naar huis met een opmerkelijk goed gevoel.

Sinds de opstelling merk ik een opvallend verschil in mijn gemoedstoestand. Ik was de afgelopen tijd behoorlijk neerslachtig, maar na de proeverij voel ik me weer vrolijk en licht. Het lijkt erop dat de opstellingen een positieve invloed hebben gehad op mijn emotionele welzijn en mijn perspectief op het leven.

Al met al was deze dag vol opstellingen als representant een onvergetelijke ervaring die me diep heeft geraakt en positief heeft beïnvloed. Ik ben dankbaar voor de kans om deel uit te maken van deze bijzondere dag en ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Denise en Marit hebben echt iets bijzonders gecreëerd, en ik ben blij dat ik er deel van heb uitgemaakt.’

Alice - deelneemster

Wie zijn wij? 

Denise Maaskant:

Verander- en transformatiecoach. Helpt mensen middels adem, opstellingen (en psychedelics) inzichten te verkrijgen en nieuwe paden te creëren.

Marit Nieboer – Klapwijk:

Intuïtief coach & opsteller voor ondernemers. Helpt ondernemers bij het zetten van betekenisvolle stappen.

Aanmelden?

Voor deze ‘Duik in je familiesysteem’.

Vul hieronder je contactgegevens in, dan stuur ik je zo snel mogelijk meer informatie!

Toestemming

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?