Herfst inspiratiewandeling voor ondernemers

Oktober 2021

Herfst inspiratiewandeling voor ondernemers

Vrijdag 1 oktober 2021

Scheveningse bos, Den Haag

15.00 u. – 17.00 u.

Herfst! 

De herfst is in aantocht. Het seizoen van oogsten, loslaten ontvangen en waarderen.
Mooie thema’s om over na te denken en als spiegel te gebruiken. Want; hoe is dat voor jou als ondernemer? Wat heb je dit jaar geoogst? Wat kun je loslaten? Kun je ontvangen? En hoe zit het met het ‘waarderen’ van jezelf in je bedrijf? 

Genoeg inspiratie om mee aan de wandel te gaan. Dit keer op vrijdagmiddag, zodat je ook even stil kunt staan bij de ‘afgelopen week’, past mooi bij het thema ‘waarderen’ en loslaten. Zo kun je goed het weekend in en de nieuwe week weer met frisse energie te beginnen. 

Loop je mee?
Op vrijdagmiddag 1 oktober ben je van harte welkom mee te wandelen en jezelf een moment te gunnen van inspiratie, verbinding en bezinning. Te werken aan je bedrijf en aan jezelf.
Alleen daar is de herfst al inspirerend: Een boom groeit ook niet het hele jaar door, in de herfst doet hij een stapje terug om in het voorjaar weer verder te kunnen groeien. In deze wandeling gebruiken we de stappen die we zetten (letterlijk) om stil te staan bij jou als mens, als ondernemer en je bedrijf. De herfst is hierbij een inspiratiebron. 
De wandeling duurt ongeveer 2 uur en tijdens de wandeling maken we gebruik van de stilte, de loopbeweging, inspirerende vragen en schrijfoefeningen. En ondertussen drinken we een kop thee of koffie met iets lekkers. 

Wil jij ondernemen op jouw manier, ben je zoekende naar je eigen pad en tempo hierin? En vind je het leuk om samen met andere ondernemers de verbinding op te zoeken op een andere manier? Het lijkt mij leuk als je mee loopt! 

Wanneer: Vrijdag 1 oktober, start: 15.00 uur 
Plaats: Scheveningse bos, Den Haag (adres ontvang je na aanmelding) 
Kosten: 35 euro per persoon (exclusief btw)
Kleding: Pak jezelf goed in! Bij écht slecht weer kijken we naar een andere oplossing.
Voor wie: Voor ondernemers met een eigen bedrijf of in een organisatie, zzp-ers of als je wilt onderzoeken of het ondernemerschap iets voor je is. Juist de verschillen in vorm, geven een mooie dynamiek. De groep bestaat uit maximaal 10 wandelaars. 

 

Een ervaring van een deelnemer na de vorige wandeling: 

‘Gisteravond heb ik meegedaan aan de ondernemerswandeling van Marit. Het was opdracht een magische avond! Weer veel nieuwe inzichten en ook weer een bevestiging dat ik op het juiste pad zit. 

Als ondernemer denk ik dat het goed is om af en toe even stil te staan, te reflecteren en na te denken over de toekomst. Samen met Marit over de volgende stap nadenken en deze dan daadwerkelijk zetten is zoveel waard!’

 

Inschrijven?

Voor de herfst inspiratiewandeling.

Vul hieronder je contactgegevens in, dan stuur ik je zo snel mogelijk meer informatie!

Toestemming

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?