Jouw Communicatie Manifest 

In deze unieke en interactieve brainstormsessie voor jou als ondernemer gaan we aan de slag met de kern van jouw bedrijf. Samen met Robine Hillen help ik je de woorden te vangen die vanuit je hart spreken. 

Je bent ondernemer en je hebt een verhaal te vertellen

Je weet heel goed wat je wilt en waar je wilt zijn, toch is het soms lastig om een lijn in je verhaal te krijgen, het echt goed richting te geven. Te verwoorden vanuit je hart. Het zou je helpen als er coördinaten op papier staan, die jou in je bedrijf, communicatie en marketing helpen richting te geven. Omdat je heel goed bent in je vak, kan het voor jou soms lastig zijn om door een andere bril naar je bedrijf te kijken. Dat is precies waarbij wij je helpen.

Door Jouw Communicatie Manifest te ontwikkelen kom je dichter tot de kern van jouw verhaal. Je wordt weer even terug gehaald naar de essentie van jou en jouw bedrijf. Hoe begon het allemaal? Waar wil je heen? Jouw vraag wordt centraal gezet en verder uitgelicht. 

 

Jouw Communicatie Manifest 

 

Door middel van de combinatie opstelling en brainstormsessie, kijken we naar de vraag die jou nu bezighoudt en de kern van jou als ondernemer in verbinding met je onderneming. We gaan manifesteren! Door dit manifest ga je een commitment aan met jezelf en je onderneming. Met je communicatie, wie je bent en wat je uitdraagt. Je gaat communiceren vanuit een diepere laag, heel bewust ondernemen, koers bepalen, bijsturen en weer door.

Wij bepalen jouw route niet, daar ben jij prima zelf toe in staat! Wij bepalen jouw doel niet, ook dit weet jij maar al te goed. We vangen woorden, woorden die ertoe doen. Woorden die kunnen fungeren als coördinaten en mogelijke (nieuwe) wegen en routes kunnen uitlichten, zodat jij kunt kijken wat de alternatieven zijn. Waar je wellicht een scherpere koers kunt varen, of waar een omweg van onschatbare waarde zou kunnen zijn. Precies die woorden raken jouw klanten, zetten jouw klanten in beweging. 

Samen reiken we naar de sterren en blijven met beide voeten op de grond. Ga jij met ons mee op reis? Wij kijken er naar uit! 

Wat is een opstelling? 

Een opstelling is een veel gebruikte tool in het systemisch werk en coaching. Het is een interactieve manier, waarbij je zelf in beweging komt. Door je bedrijf te zien als een systeem, kunnen we in de ruimte daadwerkelijk jouw bedrijf en communicatievraagstuk inzichtelijk maken. We zetten je hoofd even uit en je hart aan. Klik hier als je meer wil weten over hoe zo’n opstelling precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt het?  

Kijk jij er ook zo naar uit de uitdaging aan te gaan? Een nieuwe weg in te slaan? Het onbekende eens te omarmen en te zien waar het je brengt? Laat het ons gelijk weten!

Stap 1: We beginnen met een kort telefonisch gesprek over jouw vraag en focuspunt. Aan de hand hiervan maken we een afspraak op een locatie naar keuze. Je kunt uiteraard ook iemand meenemen waar je nauw mee samenwerkt en met elkaar het diepe in duiken.

Stap 2: We hebben een unieke en interactieve brainstormsessie ontwikkelt waarin we gebruikmaken van een opstelling rond jou als ondernemer en jouw bedrijf. Zo leggen we de focus op vertellen vanuit je hart, het bekijken van de wensen en behoeften van jouw doelgroep door een andere bril en zetten we jouw missie centraal.

Door de opstelling te combineren met een brainstorm komen we met elkaar tot een aantal kernpunten, ofwel coördinaten, die jij kunt gebruiken in de route voor jouw bedrijf.

Stap 3: Na afloop van de sessie verwerken we deze punten in Jouw Communicatie Manifest, een kort en bondig verslag met de kern van jouw verhaal waar je zelf mee aan de slag kunt.

Praktisch: 
De sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. 
Als je wilt kun je na afloop nog een afspraak maken om de vorm van de communicatie verder te concretiseren. Het kan zijn dat je hier ook al mooie inzichten in krijgt vanuit de opstelling.

 

Jouw Communicatie Manifest

Voor ondernemers 

Ja! Ik wil graag een afspraak maken om mijn Communicatie Manifest vorm te geven.

 (Maak je gebruik van de Kleine Ondernemersregeling, laat het ons dan weten. In dit geval kunnen we een factuur zonder BTW voor je opmaken. 

€475,-

Exclusief BTW

Toestemming

Ben je enthousiast geworden over de reis maar weet je niet goed wat je centraal zou willen zetten in het maken van Jouw Communicatie Manifest?

Voor een beetje inspiratie hebben we een aantal mogelijke onderwerpen op een rij gezet:

Content creatie:

  • Wat wil ik communiceren, hoe en waarom? 

Koers van het bedrijf:

  • Past mijn koers nog steeds bij mij en mijn bedrijf?

Een move maken:

  • Wat zou ik nog kunnen doen of veranderen? Wat wil ik echt maar durf ik wellicht niet of vind ik nog geen tijd voor?

Klant behoefte:

  • Wat is nou eigenlijk mijn doelgroep en waar hebben zij behoefte aan?

Website:

  • Hoe deel ik mijn (nieuwe) website in? Wat wil ik hierop uitdragen en centraal stellen?

Wie zijn wij?  

Wij zijn Robine Hillen en Marit Nieboer – Klapwijk. Al van jongs af aan vriendinnen en onze gezamenlijke passie is schrijven. Na de middelbare school, waar we voor ons plezier voor de hele klas sinterklaasgedichten in opdracht schreven, kozen we allebei onze eigen weg. Robine ging zich verdiepen in communicatie, Marit koos  voor de marketingkant. De gemene deler bleven de woorden, waarvan we voelden dat er altijd een diepere laag onder zat. 

We zijn inmiddels allebei 30 geweest en hebben verschillende paden de weg naar ondernemerschap gevonden. We bleven schrijven, bleven delen en kwamen elkaar steeds weer tegen op het snijvlak van rake woorden, de kern van een verhaal, overal een businessmodel in zien en communicatie met de buitenwereld. We bleven sparren en dromen over een betere wereld en gave plannen. Ook nu…. Tijd om al die plannen eens samen te voegen. Robine startte met haar communicatiebureau, Marit coacht ondernemers bij het maken van een move. Op dit snijvlak vinden we elkaar weer en we zien ernaar uit om onze passie voor rake woorden met jullie te delen. 

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor jouw 'move'?