Lente inspiratiewandeling voor ondernemers

Maart 2021

Lente inspiratiewandeling voor ondernemers 

Woensdag 17 maart 2021

Polderpark Cronesteyn, Leiden

10.00u – 12.00u

Loop je mee? 

Lentekriebels! Voel jij ze ook? Naar buiten gaan, nieuwe plannen maken, kijken wat er tot bloei komt en wat er nog in knop zit.
Als ondernemer is het belangrijk om af en toe even vanachter je computer vandaan te komen, uit je vertrouwde omgeving te gaan om te zien waar je nu staat, om verbinding te maken met jezelf, met je bedrijf en met anderen. Om  op een andere manier kijken naar je bedrijf en jezelf als ondernemer. Juist als je even tijd maakt om stil te staan, zul je merken dat je daarna nieuwe stappen kunt zetten. 

Daarom nodig ik je uit voor een lente inspiratiewandeling. Offline. Samen met andere ondernemers de échte verbinding aan gaan. 
In deze wandeling staan we letterlijk stil bij wat er nu is, kijken we naar wat er deze lente opkomt ‘in jouw bedrijf’ en waar jij als ondernemer staat. We maken de balans op door middel van meditatieve wandeloefeningen, intuïtief schrijven en letterlijk stil staan. 

Praktische informatie

Op woensdag 17 maart ben je van harte welkom mee te wandelen met deze lente inspiratiewandeling voor ondernemers met als thema ‘lentekriebels’. 
In kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers gaan we op pad. Tijdens de wandeling in de buitenlucht is het goed mogelijk om 1,5 meter te houden en we zullen de oefeningen veelal alleen of in tweetallen doen. 
De wandeling duurt ongeveer 2 uur en tijdens de wandeling maken we gebruik van de stilte, de loopbeweging, inspirerende vragen en schrijfoefeningen. En ondertussen drinken we een warme kop thee of koffie.

Het lijkt mij leuk als je een stukje mee loopt.

Wanneer: Woensdag 17 maart 2021, start: 10 uur
Plaats: Polderpark Cronesteyn, Leiden (adres ontvang je na aanmelding) 
Kosten: 35 euro per persoon (exclusief btw)
Kleding: Doe goede wandelschoenen aan en pak jezelf goed in, zodat je het niet koud krijgt! Bij écht slecht weer kijken we naar een andere oplossing.

P.s. Kun je niet op 17 maart maar lijkt het je wel leuk om mee een andere keer mee te wandelen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan zorg ik dat je op de hoogte blijft. 

 

Inschrijven?

Voor de Lente inspiratiewandeling voor ondernemers

Vul hieronder je contactgegevens in, dan stuur ik je zo snel mogelijk meer informatie!

Toestemming

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?