Levensloopsessie 

In een levensloopsessie ontdek je waar je vastloopt, krijg je inzicht in je eigen manier van hiermee omgaan en wordt duidelijk welke stap jij mag maken.

Loop je vast? Wil je overzicht? Mag het anders? Wil je aan de slag met jezelf? Wil je aan de slag met jouw ‘move’? 
Ik help je om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen met een 1-op-1 levensloopsessie in de natuur. In 2,5 uur gaan we echt de diepte in en gebruiken we de natuur en jouw levensloop als inspiratiebron. 

Als je je hierin herkent, is een levensloopsessie iets voor jou:

Je loopt steeds weer jezelf voorbij. Je blijft steeds piekeren over hoe het anders zou kunnen en hebt het idee dat je in cirkeltjes loopt. Je zou graag meer overzicht willen.

Je voelt dat het nodig is om een 'move' te maken, maar waar begin je?

Je loopt vast en voelt nu dat je daar een stap in wilt zetten.

Je wilt 'doen wat je beweegt', je dromen achterna en daarmee een stapje dichter naar jezelf zetten.

Je wilt nu echt even bewust tijd maken om te kijken en te voelen waar jij staat in een wereld die maar draait en draait.

Over mij

Movemeant heeft niet voor niets de naam ‘move-meant’.

Ik, Marit, weet als geen ander hoe het is om vast te lopen. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk.

Tot een aantal jaar geleden liepen heel veel dingen in mijn leven vast. Door een neuromusculaire aandoening kon ik uiteindelijk alleen nog maar op een heel klein stukje van mijn tenen kon lopen en buitenshuis bewoog ik mij vooral in een rolstoel.  Al mijn hele leven is lopen niet vanzelfsprekend. Ik ben dus ervaringsdeskundige in vallen en opstaan en weet ook hoe belangrijk het is om écht te luisteren naar je hart en naar je lijf.
Een operatie greep ik aan als een nieuwe kans, een nieuw leven. Een leven waarin ik zelf mag bepalen wat ik wil, wat ik doe en hoe ik beweeg. Waarin ik opnieuw mag leren lopen en samen met jou stappen van betekenis wil maken..

Levensloopsessie: de eerste stap 

In een levensloopsessie gaan we samen aan de wandel op een mooie plek in de natuur met het thema waar jij op ‘vastloopt’ of een ‘move’ in zou willen maken.
Door te wandelen, stil te staan en weer steeds verder te bewegen krijg je inzicht in jouw proces van ‘vast lopen’ en geef je ruimte aan het maken van jouw ‘move’.
In deze intensieve sessie van 2,5 tot 3 uur is leggen we een wiel, wat symbool staat voor jouw levensloop. Dit wiel is geïnspireerd op het medicijnwiel van de indianen. Door letterlijk ruimte te maken in de natuur voor jouw ‘move’ kun je het van verschillende kanten bekijken, waardoor je op diepere lagen inzichten krijgt die je helpen om een ‘move’ te maken.

Inzicht, overzicht en een nieuwe stap

De natuur is je inspiratiebron. Met behulp van de natuur wandel je en krijg je een inspirerend kijkje in jouw proces.
Aan het einde van de sessie heb je overzicht, heb je een stapje dichter naar jezelf gezet en weet je wat je te doen staat, jouw eerste stap!

In het kort 

Een 1-op-1 wandeling in de natuur waar in je ruimte maakt voor jouw 'move'

Inzicht in jouw proces van ‘vast lopen’ en jouw ‘levensloop'.

Duur van de sessie: 2,5 tot 3 uur.

Door te struikelen, leer je lopen.

Hoe anderen de levensloopsessie hebben ervaren

‘Een hele fijne manier om weer eens de diepte in jezelf op te zoeken. Te kijken welke thema’s er diep verborgen liggen, deze af te stoffen en er mee aan de gang te gaan.’

‘Opnieuw Leren lopen met Marit is opnieuw kennis maken met jezelf.’

‘Marit is een hele doortastende coach die jou op een zachte manier heel duidelijk weet te raken waardoor je echt gaat veranderen. Ze heeft me echt aan het bewegen gekregen. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik stil ga zitten, anders dan om even te genieten en uit te rusten.’

Wat levert een levensloopsessie jou op?

Ruimte, rust in je hoofd en verbinding met je hart

Je voelt de energie om die ‘move’ nu echt te gaan maken.

Overzicht en inzicht, een stapje dichterbij jezelf.

Minder twijfels bij het maken van belangrijke keuzes.

Door je bewust te zijn van de stappen in jouw leven, kun je volop van het leven genieten.

Inzicht in de beperkingen die je jezelf op legt en waar je ‘vastloopt’.

Een unieke manier van naar jouw eigen levensloop kijken.

Een bijzondere ochtend of middag in de natuur waar in je een flinke spiegel voorgehouden krijgt

Aan het einde van deze sessie heb je de eerste stap gezet en weet je wat je volgende stap gaat zijn.

Praktische informatie

Deze sessie vind plaats op een mooie plek in de natuur passend bij jou en je move. Samen bepalen waar je jouw levensloop gaat maken. Dit kan in een natuurgebied wat voor jou van betekenis is, dit kan ook op een plek die ik intuïtief voor je uitkies. Het strand, het bos, een mooie plek aan het water…. 
Deze intensieve en verdiepende sessie duurt 2,5 tot 3 uur. We trekken er echt een halve dag voor uit waarin jouw levensloop van verschillende kanten belicht wordt. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we eerst jouw ‘move’.  Hierna gaan we aan de wandel en op zoek naar een mooie plek waar jij jouw ‘wiel’ gaat leggen.
Ik zorg voor de catering en begeleid jou in je proces, stel vragen om je uit te dagen en een spiegel voor te houden.

Een levensloopsessie is dus buiten en daarbij zijn we afhankelijk van het weer. In principe kan het bij ieder soort weer en draagt dit ook bij aan de sessie, zorg dat je goed aangekleed bent en schoenen aan hebt waar je makkelijk op wandelt. Is het weer echt te slecht, dan kan deze sessie ook binnen gelopen worden.

Heb je vragen of zou je even willen overleggen voor een eerste kennismaking en of een levensloopsessie iets voor jou is? Neem gerust contact op. 

 

Levensloopsessie

in de natuur

Volledig afgestemd op jou.

Wil je een levensloopsessie plannen of wil je meer informatie?
Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om jouw levensloopsessie in te plannen!

Van €150 voor €99,-

Inclusief BTW

Toestemming

Wat je nog wilde weten over de levensloopsessie

Ik kan niet goed wandelen, kan ik dan wel een levensloopsessie doen?

Natuurlijk kan dat. We kiezen een plek die past bij de mogelijkheden die jij hebt. Een levensloopsessie kan eventueel ook zittend. Dus voel je vrij om aan te geven wat jouw mogelijkheden zijn en dan kijken we samen hoe we hiermee om kunnen gaan.

Kan een levensloopsessie echt overal?

Een levensloopsessie kan echt overal. Zelf ben ik woonachtig in Leiden en in straal van 30 km kunnen we een mooie plek uitzoeken. Wil je toch daarbuiten? Dan bereken ik extra reiskosten.

Is een levensloopsessie eenmalig?

Een levensloopsessie is in principe eenmalig. Je duikt in één keer heel diep in het thema wat voor jou belangrijk is en dat helpt je om een eerste stap te zetten. Het kan zijn dat je merkt dat je nog meer begeleiding en coaching wilt rondom de vervolgstappen of komt er iets naar boven waar je nog verder mee wilt? Dan kunnen we kijken of een 1-op-1 coachtraject passend voor je is. Deze levensloopsessie geldt dan als intake.
Mocht je deze manier van gecoacht worden heel fijn vinden en ook met een ander thema aan de slag willen, dan kunnen we de levensloopsessie eventueel herhalen. Dit is afhankelijk van je vraag en je thema. Wil je hier meer over weten? Neem gerust even contact op om te overleggen.

Ik heb de inspiratiewandelingen gedaan, is deze levensloopsessie dan een aanrader?

Als je inspiratiewandelingen hebt gelopen dan is deze levensloopsessie een hele mooie aansluiting om verder te verdiepen op het thema wat jij gekozen hebt tijdens de inspiratiewandelingen. In deze 1-op-1 sessie zoeken we echt de verdieping op en zul je merken dat je na deze sessie nog meer nieuwe inzichten hebt gekregen, waar je mee aan de slag kunt. Een mooie afsluiting van de inspiratiewandelingen én tevens een bijzonder begin van een nieuw pad.

Ik ben ondernemer. Kan ik deze levensloopsessie ook boeken voor mijn bedrijf?

Ja zeker! Een levensloopsessie kan heel helpend zijn om een volgende stap te zetten in je bedrijf. Omdat het een verdieping brengt op verschillende lagen in je leven.
Jouw bedrijf is een stukje van jou.
Gebruik je deze levensloopsessie om een stap te maken binnen je bedrijf, dan kun je factuur als kosten opvoeren voor de belastingdienst.
Zelf heb ik behoorlijk wat ervaring met ondernemers en bedrijven coachen, dus voel je vrij om te informeren naar de mogelijkheden.

Op mijn werk is vitaliteit belangrijk. Valt deze sessie onder het vitaliteitsprogramma op mijn werk, waardoor mijn werkgever betaald?

Een levensloopsessie wordt regelmatig geboekt als start van bijvoorbeeld een loopbaantraject. We kunnen samen kijken wat voor jou passend is op dit moment. Of deze levensloopsessie valt onder het vitaliteitspogramma op je werk, verschilt per werkgever.
Neem gerust contact op om te overleggen dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?