VIP-dag:
‘Wat je lijf je te vertellen heeft..’

1-op-1 livedag 

Luisteren naar je lijf
Inchecken bij jou
Een stapje dichterbij jezelf zetten

Je lijf spreekt boekdelen

In het leven van alledag ontstaan gewoontes en patronen. Zo ook in de communicatie met je lijf, of je hier nou bewust van bent of niet.

Ik nodig je dan ook graag uit om een dag stil te staan bij wat je lichaam te vertellen heeft. Om volledig uit te checken van alle lopende zaken en in te checken bij jezelf. Om hier inspiratie uit te halen en vol inzichten stappen te zetten van binnenuit.

Je lijf is ontzettend wijs, toch is het vaak lastig hiernaar te luisteren. Misschien omdat er simpelweg geen tijd voor is, omdat je er geen tijd voor maakt of niet zou weten hoe je dat doet. Misschien ook wel omdat je bang bent voor wat je lijf je op dat moment vertelt en het gemakkelijker lijkt om even weg te lopen dan werkelijk verbinding te maken. Juist daar waar je struikelt ligt echter een schat voor jou verborgen.

Welke plek geef jij je lijf in je bedrijf? 
Ben je ondernemer? Tijdens de VIP-dag staan we stil bij de signalen die je krijgt vanuit je lijf en word je gespiegeld in het bewandelen van je eigen pad. Je ervaart welke plek jouw lijf inneemt in je bedrijf en hoe je de signalen die je krijgt optimaal benut. Want zit jij als ondernemer lekker in je vel, dan heeft dit direct effect in je bedrijf.

Wat levert deze ‘VIP-dag’ je op?

Een hele dag vol ontspanning en verdieping, helemaal afgestemd op jou.

De ruimte om bewust stil te staan bij wat je lichaam te vertellen heeft.

De gelegenheid om je dagelijkse gang van zaken los te laten en op diepere lagen aan jezelf en je bedrijf te werken.

Nieuwe inzichten opdoen onder begeleiding van een ervaren coach die je helpt verheldering aan te brengen in jouw missie.

De kans om opnieuw een stap dichter bij jezelf te zetten.

Ik nodig je uit om op een andere manier te kijken naar jezelf en de signalen die je lijf geeft.

Ik nodig je uit om op een ander manier te kijken naar jezelf en de signalen die je lijf je geeft.  

Stel je voor….

Een hele dag écht voor jezelf. 
Met een stevige coach die jou spiegelt en rake vragen stelt krijg je alle ruimte om te ontdekken hoe jouw hoofd en lijf zich tot elkaar verhouden. Wat zij je kunnen vertellen over het maken van jouw ‘move’. 

In de voorbereiding van deze dag hebben we al contact gehad over waar je op dit moment staat en waar de VIP-dag voor jou over mag gaan. Je stapt binnen in de mooie, lichte ruimte, waar je je kunt ontspannen en we de dag starten onder het genot van een kopje koffie of thee.

In ochtend staat ‘jouw lijf’ centraal, waar we door middel van een visualisatie bij inchecken. Het enige wat jij hoeft te doen is je over te geven aan je matje op de vloer of een relaxte stoel. Zo duiken we de diepte in.
Na een heerlijke home made lunch, gaan we verder met de inzichten van die ochtend in een opstelling. Als je het prettig vindt doen we dit buiten in de natuur, gecombineerd met een wandeling. Deze dag is speciaal voor jou, dus ik stem mij echt op jou af. 

Je leert jezelf en jouw lijf van binnenuit steeds beter kennen, om met nieuwe inspiratie, inzichten en intenties de weg naar buiten te maken. Ontdek wat je lijf je te vertellen heeft en ga vol frisse energie aan de slag met jouw ‘move’, doelen, dromen en stappen. 

Alle opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd neem ik mee in mijn rugzak, zo reik ik aan wat voor jou op dit moment passend is. 

 

Waar? 

Op jouw ‘VIP-dag’ heet ik je welkom in mijn coachruimte in Leiden. Ons huis ligt vlakbij een mooi natuurgebied en de ruimte wordt als zeer prettig en licht ervaren. 

Er is ook een mogelijkheid om deze VIP-dag te verplaatsen naar externe inspirerende locatie, zoals bijvoorbeeld conferentiecentrum Samaya in Werkhoven of het Coach-atelier in Berlicum, die helemaal bijdraagt aan de dag.  Aan het huren van deze ruimtes is een meerprijs verbonden. Kies je voor Samaya? Dan is het zelfs mogelijk om op deze plek te overnachten.

Voor wie?

Deze inspiratiedag is speciaal voor jou als…

… jij je lijf weleens voorbij rent. 

… jij je wilt verdiepen in wat je lijf je te vertellen heeft. 

… je toe bent aan een dag om even uit te checken van de wereld om je heen. 

… je nieuwe inspiratie kunt gebruiken om te luisteren naar je lijf of dit thema voor jou steeds terugkerend is. 

…. jij je lijf en intuïtie een prominentere plek zou willen geven in je bedrijf en leven. 

…. je op een ‘keerpunt’ staat in je leven, op welke manier dan ook. 

 

Welke plek geef je je lijf in je dagelijks leven?
Benut jouw vermogen om te luisteren naar je lijf, om je energie beter te verdelen en ruimte te creëren om je dromen waar te maken.

Je voeten wijzen de weg

JOUW VIP-dag

Is het tijd om jouw VIP-dag te boeken?
Reserveer dan nu je plekje. 

Praktische informatie

Datum: We stemmen samen een dag af die past in beide agenda’s. Boek deze dag minstens 1 maand van te voren. 
Inloop: 10.15 uur
Afloop: Tussen 16.00 en 17.00 uur 

Achteraf: 2 weken na de VIP-dag boeken we een online evaluatie. Zo heb je de tijd om alles even te laten bezinken en kunnen mogelijke ‘open eindjes’ nog even de aandacht krijgen.  

Wil je graag even overleggen of deze dag iets voor je is, online kennismaken of heb je een andere vraag?
Neem gerust even contact op.

VIP-dag ‘Wat je lijf je te vertellen heeft…’

Datum in overleg 

Geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee, lekkers, home made lunch en materiaal.

 

NU: € 375,-

Exclusief BTW

Toestemming

Over mij

Afgelopen jaren heb ik zelf opnieuw leren lopen en maakte ik letterlijk een ‘move’.

Na een periode waarin ik vooral heel veel viel en weer opstond (letterlijk en figuurlijk) en uiteindelijk veel in een rolstoel zat, kreeg ik de kans opnieuw te leren lopen én te leren luisteren naar mijn lijf. (op de pagina over mij lees je meer)
Alle lessen die ik daaruit leerde bleken levenslessen, ofwel looplessen, te zijn. Die ik goed kon gebruiken bij mijn werk als intuïtief coach en opsteller. 

Door inzicht te krijgen in mijn eigen patronen en belemmeringen en te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, ontstond er beweging. 
Ik ontdekte dat ik mijn lijf echt een stem mocht geven. 
Het is een weg van vallen en opstaan en steeds weer blijft dit thema mij uitdagen en intrigeren.  

Mijn missie is om jou te inspireren en begeleiden betekenisvolle stappen te zetten en jouw eigen pad te bewandelen. 

Loop je mee? 

Hoe anderen werken met mij hebben ervaren: 

Marianne, 
De Verbindingskamer:

De VIPdag van Marit is een enorme aanrader. In 1 dag krijg je duidelijk inzicht in je eigen patronen en manier van omgaan met zaken (zowel privé als binnen je bedrijf). Waarbij je daarnaast helder krijgt wat jouw gewenste situatie is en hoe je daar kunt komen. Marit zet diverse elementen in om tot deze inzichten te komen, denk aan een meditatie, intuïtief schrijven en een opstelling. Deze elementen zijn een waardevolle en verdiepende aanvulling op elkaar. Met de inzichten die je opdoet, ontwikkel je jezelf echt verder wat een positieve uitwerking heeft op jouw omgeving en jouw bedrijf. De begeleiding van Marit is waardevol, zij is sterk in analyseren en verdiepende vragen stellen die je verder brengen in jouw proces

Eveline Broekhuizen,
Schrijfcoach:

‘Ik kijk met stralende ogen terug naar mijn VIP-dag. Het was echt een waardevolle dag en ik wil je bedanken voor de aandacht en energie die je zo persoonlijk aan mij hebt besteed. ‘Een stapje dichter bij jezelf’ staat op het boekje dat ik van je kreeg. Dat is een understatement. Je hebt me geholpen om blokkades zichtbaar te maken, zodat gehoord kon worden wat gehoord moest worden. Je hebt me tot mijn kern gebracht waar ik mijn volle potentieel kon zien. Dat geeft me een stevige basis, brengt me in beweging en houdt me in balans voor elke stap die ik nog ga zetten.’

Lilian:

Marit is een bijzondere coach en een heel mooi mens! Haar eigen verhaal is inspiratie, en er is heel veel ruimte omdat dat verhaal te vertalen naar jouw eigen struggles. Ik heb genoten van de strandsessie, waar we het levenswiel hebben gelegd. Zoveel nieuwe inzichten, en daarmee zoveel nieuwe mogelijkheden. Zo mooi rond! Marit haar rust, respectvolle benadering en krachtige scherpte heeft deze sessie een enorme diepgang gegeven.

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?