Impactsessie 

In een impact sessie ontdek je waar je vastloopt, krijg je inzicht in je eigen manier van hiermee omgaan, doorbreek je wat vast zit, zodat er weer ruimte komt voor jezelf en de stappen die je wilt gaan zetten. 

Loop je vast? Wil je overzicht? Mag het anders? Wil je aan de slag met je eigen ontwikkeling als mens en ondernemer? 
Ik help je om helder te krijgen waar je vastloopt, wat er anders mag en wat er wellicht in de onderstroom speelt, waardoor het niet lekker ‘loopt’. 

Als je je hierin herkent, is een impactsessie iets voor jou.

Je loopt steeds weer jezelf voorbij. Je blijft steeds piekeren over hoe het anders zou kunnen en hebt het idee dat je in cirkeltjes loopt. Je zou graag meer overzicht willen.

Je voelt dat het nodig is om een 'move' te maken, maar waar begin je?

Je loopt vast en voelt nu dat je daar een stap in wilt zetten.

Je merkt dat als je in beweging wilt komen, je eerst een stap dichterbij jezelf mag zetten.

Je wilt nu echt even bewust tijd maken om te kijken en te voelen waar jij staat in een wereld die maar draait en draait.

Over mij

Movemeant heeft niet voor niets de naam ‘move-meant’.

Zelf weet ik hoe het is om een ‘move’ te maken. Een beweging van betekenis.
Vast lopen, over de drempel heen kijken, vallen en weer opstaan.  Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Ik leerde namelijk op mijn 30e voor de 3e keer in mijn leven opnieuw lopen en daarbij werd mijn leven totaal anders.  

Inmiddels ben ik dus ervaringsdeskundige in maken van een ‘move’ en weet ook hoe belangrijk het is om écht te luisteren naar je hart en naar je lijf. Je lijf is wijs en helpt je als je het op de juist manier behandeld met het bewandelen van jouw eigen authentieke pad.  

Mijn manier van coachen is intuïtief én met beide voeten op de grond. Ik ben gediplomeerd intuïtief coach en opsteller, deed verschillende opleidingen rondom energie en intuïtie en ben mateloos nieuwsgierig naar alles wat we niet zien maar er wel is. 
Dat komt terug in mijn coaching. 
Door systemisch te kijken, kunnen blokkades echt opgeruimd worden. Jouw systeem van herkomst, de patronen die je onderweg in je leven hebt ontwikkeld zijn soms niet meer helpend om de stap die jij nu wilt maken, daadwerkelijk te zetten. We maken de onderstroom zichtbaar. Dat wat je niet ziet, maar wel heel voelbaar is.  
Daarnaast ben ik ook nuchter, mijn vragen zijn aards en mijn achtergrond en familiesysteem wat diep geworteld is in de tuinbouw, maakt dat ik nooit écht ga zweven. 

Doordat wandelen niet vanzelfsprekend is voor mij, kan ik ontzettend genieten van in de natuur zijn en de wijsheid die daar te vinden is. 

Impact sessie: de eerste stap 

In een impactsessie gaan we samen aan de slag om helder te krijgen waar je vastloopt, wat je tegenhoudt om een stap te zetten, welke richting je op wilt en wat je volgende stap gaat zijn. 
Door letterlijk bij mij in de coachruimte ‘stil te staan’ bij waar je op dit moment staat en waar je heen zou willen krijg je inzicht in jouw proces van ‘vast lopen’ en geef je ruimte aan het maken van jouw ‘move’.
In deze sessie van 2,5 tot 3 uur duiken we diepte in.
Door middel van systemisch werk, schrijven en rake vragen krijg jij helder waar ‘de schoen wringt’ en maak je letterlijk ruimte voor ‘jouw move’ en krijg je inzichten hoe je deze kunt gaan maken. Deze sessie is een soort 0-meting vanaf hier kun je verder gaan bouwen. 

Inzicht, overzicht en een nieuwe stap

Door deze impact sessie krijg je een inspirerend kijkje in jouw proces.
Aan het einde van de sessie heb je overzicht, heb je een stapje dichter naar jezelf gezet en weet je wat je te doen staat, jouw eerste stap!

In het kort 

Een 1-op-1 sessie van een dagdeel om een stap te kunnen zetten.

Inzicht in jouw proces van ‘vast lopen’ en de ‘move' die je wilt maken.

Duur van de sessie: 2,5 tot 3 uur.

Alles begint met een eerste stap.

Hoe anderen de impactsessie hebben ervaren

‘Een hele fijne manier om weer eens de diepte in jezelf op te zoeken. Te kijken welke thema’s er diep verborgen liggen, deze af te stoffen en er mee aan de gang te gaan.’

‘Opnieuw Leren lopen met Marit is opnieuw kennis maken met jezelf.’

‘Marit is een hele doortastende coach die jou op een zachte manier heel duidelijk weet te raken waardoor je echt gaat veranderen. Ze heeft me echt aan het bewegen gekregen. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik stil ga zitten, anders dan om even te genieten en uit te rusten.’

Wat levert een Impactsessie jou op?

Ruimte, rust in je hoofd en verbinding met je hart

Je voelt de energie om die ‘move’ nu echt te gaan maken.

Overzicht en inzicht, een stapje dichterbij jezelf.

Minder twijfels bij het maken van belangrijke keuzes.

Door je bewust te zijn van de stappen in jouw leven, kun je volop van het leven genieten.

Inzicht in de beperkingen die je jezelf op legt en waar je ‘vastloopt’.

Een unieke manier van naar jouw eigen levensloop kijken.

Een bijzondere ochtend of middag in de natuur waar in je een flinke spiegel voorgehouden krijgt

Aan het einde van deze sessie heb je de eerste stap gezet en weet je wat je volgende stap gaat zijn.

Praktische informatie

Deze intensieve en verdiepende sessie duurt 2,5 tot 3 uur. We nemen de tijd om dat wat er in de onderstroom bij jou en/of je bedrijf speelt zichtbaar te maken.  

De sessie vind plaats in mijn coachruimte in Leiden. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we eerst jouw ‘move’.  Ik zorg voor de catering en begeleid jou in je proces, stel rake vragen om je uit te dagen en een spiegel voor te houden.
Deze impactsessie kan van waarde zijn om je voor jezelf te bepalen waar je staat, een patroon te doorbreken met een opstelling of een dynamiek inzichtelijk te krijgen.
Heb je nog niet eerder met mij gewerkt? Dan kan dit ook een mooie eerste kennismaking zijn en wellicht een opstapje naar een 1-op-1 traject.

Heb je vragen of zou je even willen overleggen voor een eerste kennismaking en of een impactsessie iets voor jou is? Neem gerust contact op. 

 

Impactsessie

Volledig afgestemd op jou

Wil je jouw impactsessie plannen?
Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken. 

€175,-

Exclusief BTW

Toestemming

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?