Online inspiratiewandelingen om zelf een ‘move’ te maken

Start: 11 januari 2022 – Wegens succes nog een keer aangeboden! 

In de 9 inspiratiewandelingen voor movemakers deel ik mijn inspiratie rondom mijn proces van leren lopen en help ik je op die manier te reflecteren op jouw proces en een ‘move’ te maken. Een goed begin van 2022!

Wil je een stap zetten, een move maken in jouw leven? Groot of juist klein? Ik help je om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen met mijn inspiratie wandelingen die je zelf kunt volgen. Wandelen op jouw tempo, in je eigen tijd en op je eigen plek.

Als je je hierin herkent, zijn de inspiratiewandelingen iets voor jou:

Je loopt jezelf regelmatig voorbij, vaak zonder dat je het door hebt.

Je mist een moment van bezinning en bewustwording in je dagen? Je zoekt meer verdieping in jezelf.

Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken, maar je blijft steeds twijfelen.

Je vindt wandelen en/of buiten zijn heel fijn en dat zou je veel vaker willen doen.

Je bent nog regelmatig niet trouw genoeg aan jezelf, omdat je te vaak eerst iets voor anderen doet.

Je wilt deze 'lockdown' als kans gebruiken om een stapje dichterbij jezelf te zetten.

Over mij

Afgelopen jaar heb ik zelf opnieuw leren lopen en maakte ik letterlijk een ‘move’.

Na een periode waarin ik vooral heel veel viel en weer opstond (letterlijk en figuurlijk) en uiteindelijk veel in een rolstoel zat, kreeg ik de kans opnieuw te leren lopen. (op de pagina over mij lees je meer)
Alle lessen die ik daaruit leerde heb ik zorgvuldig bijgehouden.

Ik ontdekte gelijkenissen met het maken van ‘move’.
Want we mogen allemaal opnieuw leren lopen. 
Een nieuwe ‘move’ maken in ons leven en in de wereld.
Daarom voelt het juist nu goed om ‘mijn stappenplan’ te delen in deze serie inspiratiewandelingen. 

9 inspirerende wandelingen

Mijn looplessen heb ik samengevat in een programma van 9 inspirerende wandelingen. 9 stappen!
Een stappenplan om in beweging te komen. 
Via audioberichten deel ik mijn proces van leren lopen en nodig ik jou uit om mee te wandelen in jouw proces.

What’s app, oordopjes en een schrijfboekje

Iedere dag (of met een paar dagen er tussen) maak je een wandeling buiten in stilte, waarbij ik je inspireer met audio’s en uitdaag met vragen en ervaringen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met What’s app, oordopjes en een schrijfboekje. De wandelingen duren ongeveer 30 tot 45 minuten en je kunt ze doen op je eigen plek, in je eigen tempo en op je eigen tijd.

Tijd voor jouw ‘move’

Tijdens deze wandelingen kies je een thema waarin jij een ‘move’ wilt maken. Het thema hoef je niet van te voren te weten, dit kun je ook bepalen tijdens de wandelingen.
Het kan zijn op gebied van werk, je eigen bedrijf, je gezin, relaties, beter zorgen voor jezelf, balans in werk en privé, grenzen aangeven, samenwerken, loslaten, gezonder eten, je droom verwezenlijken, nu echt dat boek schrijven en nog veel meer….. Iets waarvan jij blij wordt, maar steeds uitstelt, niet doet, niet durft of praktisch niet voor je ziet. 

Stil staan, naar buiten gaan en reflectie

Deze inspiratiewandelingen helpen je om stil te staan, naar buiten te gaan, te reflecteren, jouw gekozen thema van alle kanten te bekijken én een nieuwe ‘move’ te maken.
Nu is de tijd!

Je voeten wijzen de weg

Hoe anderen de inspiratiewandelingen hebben ervaren

‘Opnieuw Leren lopen met Marit is opnieuw kennis maken met jezelf.’

‘Deze inspiratiewandelingen van Marit zijn letterlijk en figuurlijk een uitnodiging om een move-beweging te maken, zowel in kleine als grote dingen die jij wilt aanpakken. En, beweeg je in 1 thema/doel, dan blijkt dat er veel meer in beweging komt!’

‘Een hele fijne manier om weer eens de diepte in jezelf op te zoeken. Te kijken welke thema’s er diep verborgen liggen, deze af te stoffen en er mee aan de gang te gaan.’

Wat levert meewandelen met deze inspiratiewandelingen je op?

Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging en het je gaat nu echt aan de slag met jouw ‘move’.

Inspirerende inzichten en overzichten op het thema waarin jij een ‘move’ wilt maken.

Door vanuit verschillende perspectieven naar jezelf en jouw stappen te kijken, komen er stappen in zicht die jezelf niet voor mogelijk had gehouden.

Je wordt uitgenodigd eerlijk te zijn naar jezelf.

9 dagen wandelen, buiten zijn, bezinning en bewustwording.

Na deze 9 wandelingen weet je welke eerste stap je wilt zetten om jouw ‘move’ te gaan maken en wat daarbij komt kijken.

Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen in een appgroep met andere movemakers. Hier kun je je ervaringen delen en door in ‘groepsverband’ te wandelen kan het je ook motiveren om de volgende stap te zetten. Loop je liever alleen? Ook dat is mogelijk.

De mogelijkheid om vragen te stellen aan een ervaringsdeskundige coach tijdens het doorlopen van de stappen.

De nieuwe groep movemakers start op:

Op aanvraag

Praktische informatie

We starten op 11 januari met wandelen. Kun je die dag niet? Geen probleem. Je kunt ook op een later moment wanneer het jou past starten. Op deze dag stuur ik je in ieder geval de eerste audio’s.  

De eerste 9 dagen stuur ik je de audio’s toe, zodat je de mogelijkheid hebt om iedere dag een wandeling kunt maken. 

De wandelingen worden verstuurd via What’s app. 
Aan jou de keuze of je een gezamenlijke appgroep wilt om ervaringen te delen met mede movemakers of dat je liever zelf het stappenplan doorloopt zonder appgroep.

De wandelingen kun je doen op je eigen tijd, je eigen moment, je eigen plek en in je eigen ritme.
Zelfs als wandelen voor jou niet gemakkelijk is, is het mogelijk om mee te doen.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Neem gerust even contact op. 

Loop je mee?

Met de 9 inspiratiewandelingen

Vul hieronder je contactgegevens in, dan stuur ik je zo snel mogelijk meer informatie!

€27,50

Inclusief BTW

Wil je deelnemen aan de appgroep?

Toestemming

Wat je nog wilde weten over de inspiratie wandelingen

Moet ik de inspiratiewandelingen in 9 dagen achter elkaar lopen?

Nee, dat hoeft niet. Het programma is zo opgebouwd dat je iedere dag een wandeling kunt doen. Merk je dat je er een dag tussen wilt laten, of zelfs meerdere dagen, dan is dat geen probleem. En in sommige gevallen zelfs heel helpend. Je kunt het programma dus echt zelf indelen.

Waarom een appgroep?

De what’s app groep is ervoor om ervaringen te delen en elkaar te motiveren. Juist omdat iedereen zelf de stappen doorloopt, maar wel dezelfde stappen is het extra helpend om dit met elkaar te delen. Het is een soort wandelgroep waarbij je je eigen wandelingen wandelt, maar dan online.
Mijn ervaring is dat je nog meer uit deze inspiratiewandelingen haalt door samen te wandelen met de appgroep. Je mag zelf weten op welke manier je aan de appgroep deelneemt. De appgroep bestaat uit maximaal 9 deelnemers.

Kan ik dit programma ook cadeau geven aan iemand?

Ja zeker, dat kan! Je kunt op dezelfde manier aanmelden via de website. Aan jou om diegene te laten weten dat hij dit mooie cadeau van jou krijgt. Belangrijk is dat diegene dan zelf nog even aangeeft of hij in de appgroep wil of liever niet. De betaling regel ik met jou als ‘gever’.

Ik kan niet goed wandelen. Kan ik dan wel mee doen?

Ja, ook als je niet goed kunt wandelen of helemaal niet, kun je mee doen. Het hele programma is te volgen vanaf je bank of te wandelen met je rolstoel, zolang jij maar visualiseert dat je wandelt. Weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Neem even contact op, dan vertel ik je erover.
Mijn ervaringen met visualiseren en lopen zijn heel goed, ik zou het je zeker aanraden.

De datum waarop de groep start komt mij echt niet goed uit. Kan ik toch mee doen?

Ja dat kan! Als je een dag of 2 dagen later start is dat helemaal niet erg. Komt deze periode je helemaal niet uit maar ben je wel geïnteresseerd? Neem even contact op, dan hou ik je op de hoogte als ik met een volgende groep van start ga.

Is het mogelijk om inspiratiewandelingen met ons bedrijf of organisatie te maken?

Zijn jullie als bedrijf of organisatie op zoek naar een unieke manier om persoonlijke ontwikkeling, beweging en vitaliteit van medewerkers in te vullen?
Deze inspiratiewandelingen kunnen ook aangepast worden op jullie bedrijf of we kunnen kijken hoe deze inspiratiewandelingen passend gemaakt kunnen worden als teamuitje of vitaliteitsprogramma. Ik vind het leuk om hierover mee te denken, dus stuur gerust een berichtje als jullie hierover willen sparren.

Zijn deze wandelingen geschikt voor mij als ondernemer?

Ja de ervaringen van ondernemers die meegelopen hebben, zijn heel goed. Je neemt in de wandelingen niet alleen je bedrijf, maar ook jezelf als ondernemer onder de loep. Een fijne manier om eens even een spiegel voor gehouden te krijgen.
Onder blogs vind je ook de blog van Ensannereist, die haar wandelingen gebruikte om een switch als ondernemer te maken. 
Je hoeft dus geen ondernemer te zijn. 
Ben je ondernemer en wil je mee doen? Laat het mij even weten, dan kan ik je daar ook op een gepaste manier bij begeleiden. 

Kan ik de inspiratiewandelingen ook maken met een groep vrienden of met bijvoorbeeld mijn intervisiegroepje?

Ja dat kan heel goed. Ik kan speciaal voor jullie een eigen appgroep aanmaken waarin jullie je ervaringen kunnen delen. Mijn ervaring is dat dit een hele leuk manier is om in contact te zijn en elkaar te stimuleren om een stap te maken. Wil je hier meer over weten? Stuur mij gerust even een berichtje.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan wel mee doen?

Ja, dit is een online programma. Je kiest zelf waar je loopt. Dus zelfs als je aan de andere kant van de wereld woont kun je mee doen. Als je Nederlands verstaat, dan kun je hiermee uit de voeten.

Hoe krijg ik de audio’s doorgestuurd?

De audio’s krijg je doorgestuurd via What’s app. Je kunt zelf kiezen of je in de appgroep deelneemt of liever de audio’s in een persoonlijk bericht ontvangt. Per dag krijg je de wandelingen doorgestuurd in de eerste 9 dagen vanaf de dag dat we starten. Zoals eerder gezegd, het is aan jou of je de wandeling ook echt op deze dag loopt.

Hoe lang duren de wandelingen?

De wandelingen duren ongeveer een half uur tot drie kwartier per dag. Het is aan jou hoe lang je er over wilt doen.

Moet ik nu al weten waar ik ‘een move in wil maken’?

Nee dat hoeft niet. In de eerste wandeling krijg je handvaten om je eigen move te bepalen.
En een move hoeft niet groots te zijn. Het kan zoiets zijn als: ‘Ik wil meer sporten’ of ‘Meer balans in mijn dagelijkse bezigheden’ tot ‘Ik wil een andere baan’ of ‘Ik wil een nieuwe wending maken met mijn bedrijf’.

Wat is een goede plek om de wandelingen te doen?

Dat ligt helemaal aan jouw voorkeur, woongebied en schema. De wandelingen zijn overal te doen. Zelfs in je eigen woonkamer. Je kunt er voor kiezen om speciaal in een mooi natuur gebied te wandelen en het kan ook heel leuk zijn om in de stad te wandelen of gewoon om de hoek.
En je kunt er voor kiezen om de plekken waar je wandelt iedere keer af te wisselen.
Ik vind het zelf prettig om in een rustige omgeving te wandelen, maar dat is persoonlijk.

Vallen deze wandelingen onder ‘Duurzame inzetbaarheid’ op mijn werk?

Ja dan kan in sommige gevallen. Dat ligt aan de eisen die je werkgever hiervoor opgesteld heeft. Vaak kunnen deze wandelingen worden betaald uit jouw persoonlijke Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Je kunt hierover informeren bij je werkgever.

Ik ben helemaal niet technisch. Kan ik dit dan wel?

Het programma werkt heel eenvoudig. Als je gewend bent om what’s app te gebruiken, dan kun je dit ook. Twijfel je er over. Ik help je graag.

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je inspiratie ontvangen voor het volgens van jouw eigen (ondernemers) pad?